Kemira perustaa uuden Growth Accelerator yksikön, joka tukee Kemiran pitkän aikavälin kasvua valikoiduissa strategiahankkeissa. Uudella yksiköllä on kaksi päätavoitetta: uusien ja ainutlaatuisten biomateriaalien kaupallistamisen vauhdittaminen Kemiran nykyisillä markkina-alueilla ja liiketoimintamahdollisuuksien luominen uusilla markkinoilla sekä Kemiran nykyisille että uusille tuotteille.

Kemiran strategia tähtää pitkän aikavälin kasvuun vastuullisuuden kautta. Kemira haluaa olla johtava vastuullisten kemikaaliratkaisujen tarjoaja. Lisäksi tavoitteeksi on asetettu kasvattaa biopohjaisista tuotteista tuleva liikevaihto yli 500 miljoonaan euroon vuoteen 2030 mennessä. Uuden yksikön perustaminen on konkreettinen edistysaskel, joka auttaa Kemiraa strategian toteuttamisessa.

Lue lisää

SHARE